Cefu Tilbyder

Samarbejde

Center for Ungdomsforskning samarbejder med en række offentlige og private institutioner, organisationer og virksomheder, der beskæftiger sig med unge.

Hvis din arbejdsplads kunne tænke sig at samarbejde med Center for Ungdomsforskning, er der mange måder at gøre det på.

  • I kan vælge at melde jer ind i vores forening. Foreningen fungerer som sparringspartner i prioriteringen af centrets forskning og bidrager til diskussionen af eksisterende aktiviteter og nye initiativer. Medlemmerne af foreningen holdes også ajour med tendenserne i ungdomsforskningen.
  • I kan rekvirere forskningsprojekter om emner eller problemstillinger, I gerne vil have undersøgt. Vi laver både mindre og større forskningsprojekter, der kan finansieres og organiseres på mange forskellige måder.
  • I kan rekvirere foredrag eller kurser, der kan tilpasses jeres særlige behov og interesser.
  • Center for Ungdomsforskning tilbyder også konsulentydelser til institutioner, organisationer og virksomheder, der har akutte problemer med unge eller gerne vil udvikle strategier i forhold til unge.

Kontakt forsker

Mette Stigaard Stenkjær
mss@learning.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

Foreningen Center for Ungdomsforskning

Foreningen Center for Ungdomsforskning

CeFUs medlemmer er vigtige sparringspartnere, når vi skal prioritere vores forskning. De bidrager til diskussionen af aktiviteter og inspirerer når ny forskning skal udvikles. Netop derfor sørger vi for at holde medlemmerne ajour med vores forskning gennem blandt andet konferencer og tilsendelse af alle nye publikationer.

Bliv medlem!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Center for Ungdomsforskning | cefu@learning.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C Meyers Vænge 15, 2450 København SV