Aktuelt

9. november - Konference: Unge på kanten af samfundet

9. November - unge på kanten af samfundet

Konference på Center for Ungdomsforskning d. 9 november 2017

På næste store konference sætter Center for Ungdomsforskning fokus på unge på kanten af samfundet. Vi undersøger, hvem de unge på kanten er, hvordan de bevægede sig derud, og hvad det overhovedet vil sige at være ung og befinde sig på kanten af nutidens samfund. Vi er også nysgerrige på, hvordan samfundsudviklingen bidrager til at sætte forskelle mellem unge, og hvordan forskellige unge reagerer på udviklingen? På konferencen vender vi også tingene på hovedet: Vi afsøger de ressourcer og muligheder, unge på kanten rummer, og vi forsøger at indkredse, hvordan vi som samfund kan være med til at forløse disse ressourcer og muligheder. Endelig hører vi de unges egne stemmer: På konferencen får vi besøg af unge, som fortæller om deres kampe med at komme igennem ungdomslivet.  

Der vil være oplæg af centerleder Noemi Katznelson, som fortæller om nye ulighedsformer og begrebet unge på kanten. Adjunkt Anne Mette W Nielsen og souschef Niels Ulrik Sørensen fortæller om, hvordan kunst og kultur kan gøre en forskel for unge. Desuden kommer unge fra C:NTACT og fortæller om deres oplevelser med at befinde sig på kanten.

Konferencen afholdes på
AFUK
Enghavevej 82B
2450 København SV

Pladsreservation

For medlemmer af Foreningen Center for Ungdomsforskning er der 10 gratis pladser på konferencen. Medlemsorganisationerne har mulighed for i første omgang at reservere pladser på konferencen. Angiv venligst antal pladser samt medlemsorganisation ved reservation. 

Det er også muligt for ikke-medlemmer at reservere plads på konferencen. Tilmeldingen er først bindende, når konferenceprogram og pris er endeligt fastlagt. Angiv venligst kontaktoplysninger ved reservation. 

Tilmelding: Henvendelse til Rebecca Mandrup Hoeck på mail rmh@learning.aau.dk

 

Følg med her for en opdatering af programmet.

Lagt online 12.07.2017 af Rebecca Marie Væver Johansen

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Center for Ungdomsforskning | cefu@learning.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C Meyers Vænge 15, 2450 København SV